Scooteren door het Heuvelland - Geweldig dagje uit!

Bij dit dagje Scooteren in Zuid-Limburg is inbegrepen:

  • 1 Dag scooterarrangement met knooppuntenkaart om het Heuvelland te ontdekken
  • Ontvangst met koffie en limburgse fruitvlaai
  • Bij terugkomst wijn- of bierproeverij'tje met een borrel plankje in de hotellounge binnen of op het terras.

  Prijzen: 
  1 persoon op 1 scooter: € 74,65 
  2 personen op 1 scooter Prijs: € 99,80 

  Mogelijk om een hotel overnachting bij te boeken.1 persoonskamer inclusief ontbijt € 75,-
  2 persoonskamer inclusief ontbijt € 102,-

  Exclusief gemeentelijke heffingen. In weekenden hanteert het hotel een minimaal verblijf van 2 nachten. 
  De prijs van dit dagje scooteren in Zuid-Limburg is geldig tot 31 decenber 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Uitgebreide omschrijving

Geniet van een heerlijke dag in het mooie heuvelland met onze speciale scooter. Bij ontvangst in ons hotel koffie met limburgse vlaai. Na een heerlijk dagje toeren krijgt u een borrelplankje met verschillende streekproduchten samen met een wijn- of bierproeverij'tje. . Voor een romantisch uitstapje samen toeren of met de hele familie een fantastisch uitje beleven? Boek en kom gewoon heerlijk genieten in dit mooie stukje Holland, Zuid-Limburg!

Grenzeloos genieten

‘Goed dat u bent gekomen.’ Dat is de vertaling van het Franse Bienvenue. ‘Welkom!’ heet dat in het Nederlands of Willkommen in het Duits. Wat dit in de praktijk betekent, ervaart u zodra u het restaurant betreedt, gelegen in Epen, op de allermooiste plek in het Limburgse Heuvelland.

Het uitzicht vanaf ons weids panoramaterras biedt u letterlijk een blik op het buitenland: u kunt zien hoe de Belgische Ardennen en het Duitse Eifelgebergte naadloos in elkaar overvloeien. Onder dat uitzicht ervaart u wat Gastvrijheid voor ons betekent. Niet voor niets schrijven wij dat met een grote (én zachte) ‘G’. Die ‘G’ staat trouwens voor nog veel meer: Gezelligheid, Gemoedelijkheid, Gezondheid, Geluk, Genot en, niet te vergeten, Gastronomie.

Kortom, Grenzeloos Genieten begint daar waar Nederland eindigt en het Bourgondisch Genoegen begint: in ons restaurant waar Judith & Eugène Vaessen-Goedegebuure u van harte welkom heten en samen met het Team u een onvergetelijk verblijf garanderen.

Euregio

Het hotel is in de Euregio gelegen, centraal tussen Aken, Maastricht en Luik, van winkelen tot wandelen, van museum tot theater, van uitgaan tot uitslapen, er is voor elk wat wils. Vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes die u leiden door het prachtige landschap en de unieke dalen van het Heuvelland. Het is een waar eldorado voor wandelaars, zeker omdat een terrasje of een gezellig café nooit ver weg is.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie

HotelhetUitzicht.nl

Algemeen

Gelegen in een oase van rust en tegen het decor van glooiende heuvel. Dit Hotel met fantastisch uitzicht onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen in de groene weilanden, verblijft u in één van onze ruime hotelkamers. Het uitgebreide Bourgondische ontbijtbuffet maakt uw verblijf compleet.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een gezellige bar, waar de traditionele Limburgse bieren nog op fust geschonken worden, een binnenhof met een mooi terras, waar het van het voor- tot het najaar goed toeven is. In onze wintertuin geniet u elk seizoen van een ander uniek uitzicht over het Gulpdal. Het hotel is in de Euregio gelegen, centraal tussen Aken, Maastricht en Luik, van winkelen tot wandelen, van museum tot theater, van uitgaan tot uitslapen, er is voor elk wat wils. Vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes die u leiden door het prachtige landschap en de unieke dalen van het Heuvelland. Het is een waar eldorado voor wandelaars, zeker omdat een terrasje of een gezellig café nooit ver weg is.

Kamers

Een verblijf in dit hotel is een verblijf in een oase van rust en ruimte. Het hotel biedt een grote variëteit aan kamers en dus vindt u gegarandeerd een kamer die bij u past. Of u nu kiest voor traditionele gezelligheid of een trendy kamer: stuk voor stuk zijn ze comfortabel en bieden ze voldoende ruimte en beschikken ze over een eigen balkon of terras (met uitzondering van de trendkamers). Alle kamers zijn bovendien voorzien van een apart woon- en slaapgedeelte, badkamer met douche en toilet, föhn, tv en radio. Een koelkastje, glaswerk en waterkoker maken uw kamer compleet. Wij zijn een rookvrij bedrijf, uiteraard zijn alle kamers dat ook.

Ligging

Het hotel onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen. Vanuit uw kamer geniet u van een wijds uitzicht over het Gulpdal.


Het restaurant ligt boven op de Eperheide te Epen, slecht 4 autominuten vanaf het Hotel. Tussen 18.00u en 20.00u brengt onze shuttle bus u bij dagelijkse aanmelding graag naar het restaurant.