Familie uitje in Den Bosch met Oud Hollandse Spelen

Bij dit familie uitje in Den Bosch is inbegrepen:

- Enthousiaste begeleiding
- Locatie in hartje Den Bosch
- Oud Hollandse Spelletjes
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen:

  • 15 - 19 personen € 39,50 p.p. incl. BTW
  • 20 - 29 personen € 35,50 p.p. incl. BTW
  • 30 - 39 personen € 32,00 p.p. incl. BTW
  • Vanaf 40 personen € 29,50 p.p. incl. BTW

  Tijdsduur: 2,5 uur
  Minimum aantal personen is 15.

  De prijs van dit Familie uitje in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Oud Hollandse Spelen in Den Bosch

Kinderen en jong-volwassenen mogen dan volledig gedigitaliseerd zijn, ze weten niet wat ze meemaken als ze echte Oud-Hollandse spelletjes gaan spelen in Den Bosch.

Ook leuk voor een familie-uitje, want er wordt gespeeld in verschillende teams. Dus de mannen tegen de vrouwen, of de kinderen tegen de grote mensen.

Welke spellen kunt u spelen?

Deze Oud-Hollandse Spelletjes speelden ze in Den Bosch al in de Middeleeuwen. Knikkeren is natuurlijk iets wat altijd blijft bestaan! En wat dacht u van sjoelen? Hoe lang is het geleden dat u nog eens heeft gesjoeld?

- Bibberspiraal
- Sjoelen
- Stokvangen
- Ringwerpen
- Slingerplank
- Labyrint
- Spiegelschrift schrijven
- Pluimert
- Gatenkaasspel
- Trekbal
- Kroningsspel
- Hengelen
- Mikado
- Blikgooien
- Tolspel

Extra's:

  Per gezelschap wordt een selectie van bovenstaande spellen geleverd, of in overleg met u de selectie bepaald. Wanneer er meer deelnemers aanwezig zijn zullen er ook meer spellen worden geleverd.

  Wat te denken van een Oud Hollandse Spelen in combinatie met een diner of buffet? In Den Bosch zijn er verschillende locaties waar dit kan. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!