Swingende dans workshops tijdens u familiedag in Delft

Familiedag met dansworkshops

Met de familiedag een swingende dans workshop organiseren waar iedereen aan mee kan doen? U heeft de keuze uit buikdansen of lekker disco dansen. Een professioneel danser neemt u mee naar uw gekozen thema en laat zeker de heupen van iedereen swingen.

Dit uitje vindt plaats in het centrum van Delft waar naderhand ook een 3 gangen diner klaar staat. Ook is er een borrelarrangement af te nemen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan qua kosten.

U kunt de dansworkshops ook los boeken, zonder diner, wanneer u een eigen locatie heeft waar het kan plaatsvinden.

Borrelen in het centrum van Delft

Verschillende borrelarrangementen om uit te kiezen voor uw avondje uit of feest in Delft.

Borrelarrangement 1: 4 consumpties (fris, bier, wijn, koffie, thee, binnenlands + 2 rondes met koude en warme hapjes (€ 13,- p.p.)

Borrelarrangement 2: Het bovenstaande met 1 extra hapjes ronde (€ 15,50 p.p.)

Borrelarrangement 3: Het bovenstaande met 4 hapjes rondes (€ 17,25 p.p.)

Prijs per persoon: €13,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

3 gangen keuzemenu op de Markt in Delft

Al 16 jaar is Grand-Diner-Cafe 't Boterhuis een bekend restaurant in Delft.

Het heeft een unieke ligging in het historische centrum van Delft. In de zomer hebben wij een groot terras op de markt en een terrasboot aan de achterzijde

Hier uit eten met uw gezelschap in Delft? U heeft hier keuze uit verschillende voor, hoofd en nagerechten in 2 prijsklasses.

Prijs per persoon: €20,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

Workshop Buikdansen - Gooi uw heupen los!

  Shake your hips! Deze workshop staat garant voor losse heupen, culturele weetjes en gezelligheid. Je leert de basis heupbewegingen en sierlijke armbewegingen uit de Turkse en Egyptische buikdans.

  Inclusief gebruik van kleurige rinkelsjaaltjes voor iedereen en aankleding van de bruid-to-be of de VIP tot heuse buikdanseres!

  Huur lange dansrokken en glittertopjes erbij voor €2,- per persoon.

  Overleg als uw groep uit minder dan 10 bestaat.

  Prijs per persoon: €19,00
  Duur van de activiteit: 1.0 uur
  Minimaal aantal personen: 10

Workshop Disco Dansen - Disco The Right Way

  Herleef de glitter disco-tijden met de Jackson five, Kool & The Gang, Spargo en KC & the sunshine band. Even opwarmen en dan komen de verschillende moves aan bod, je leert de Soul Walks en John Travolta's favourits van een enthousiaste docente/danseres! Inclusief leuke disco-gadget voor iedere deelnemer.

  Huur complete glitter outfits erbij voor € 2,50 per persoon: glitterjurkjes, tops, overhemden en jaren '70 broeken met wijde pijpen, pruiken, glitterhoedjes, discobrillen etc!

  Prijs per persoon: €22,50
  Duur van de activiteit: 1.5 uur
  Minimaal aantal personen: 10

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Delft. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Delft

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfts blauw. In de tijd van de VOC zo'n 400 jaar geleden, komen de pottenbakkers van Delft in aanraking met Chinees porselein.Delft en de Oranjes zijn al eeuwenlang met elkaar verbonden. In de stad kunt u kennismaken met de geschiedenis die Delft en de Koninklijke familie hebben opgebouwd.
Kies uit het vele ruime sop dat Delft rijk is. Vaar door de grachten of de groene omgeving. U kunt ook aanmeren in de passantenhaven.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Delft met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

In de directe omgeving van Delft zijn verschillende mogelijkheden om u te ontspannen in de natuur. Bijvoorbeeld De Delftse Hout, een prachtig uitgebreid recreatiegebied.
Lekker wandelen, fietsen, paardrijden, picknicken of een hengeltje uitslaan. De Botanische TU tuin is een oase van rust, geur en kleur.

De Landelijke omgeving van Midden Delftland kenmerkt zich door oude boerderijen, groene weilanden en fietspaden.

De Bieslandse polder is ook weer heerlijk voor alle mensen die van de natuur willen genieten en vergeet dan ook niet een bezoek aan de druivenkwekerij Nieuw Tuinzight.